Polypack producator de masini de ambalat Polypack producator de masini de ambalatPolypack producator de masini de ambalatPolypack producator de masini de ambalatPolypack producator de masini de ambalat

Masini de ambalat

POLYPACK este un producator de masini de ambalat din INOX. Avem experienta inn furnizarea de solutii complete pentru ambalare la sfarsitul liniei de productie si mai mult de 7000 de masini in functiune in tntreaga lume. Echipamentele respecta directivele europene. Astfel, POLYPACK este o companie importanta pe piata de masini de ambalat de peste 50 de ani.

Masinile POLYPACK sunt construite pentru a proteja produsele ambalate (cutii de carton, conserve, sticle sau alte produse) si sa realizeze ambalarea cu folie printata sau neutra.

In ultimii ani, POLYPACK s-a specializat in productia de masini care ies in evidenta prin acuratete, eficienta operarii la nivel inalt, rezistenta, intretinere si curatare usoara.

Cu ajutorul masinilor POLYPACK puteti ambala mai multe tipuri de produse, de diferite dimensiuni si aranjamente.
Polypack producator de masini de ambalat
POLYPACK joaca un rol important in industria agro-alimentara, mai ales in ambalarea produselor lactate.

Datorita rezistentei constructiei din INOX, putem proiecta masinile pentru diverse domenii industriale: cosmetice, industria grafica, industria lemnului etc.

POLYPACK exporta de cativa ani in Europa, Africa si Asia.
Director general: 0744 400 000 Despre companie Instalarea
Departament tehnico-comercial: 0744 595 344 Organizarea Serviciile noastre
Departament tehnic: 0748 223 387 Reteaua de agenti
Fax: 0268 362 911 Sediul social